Välkommen att kontakta oss på Luxzio Kakel Design

Välkommen att kontakta oss på Luxzio Kakel Design

Har du frågor om plattsättning och badrumsrenovering, eller vill du veta mer om vårt badrumsföretag i Timrå? Hör av dig till oss - vi hjälper dig gladeligen!

En badrumsrenovering är en stor, men värdefull investering för din fastighet och hemtrivsel. Vi på Luxzio Kakel Design har renoverat badrum i Timrå med omnejd under flera års tid och våra kunder har under denna tid gjort oss medvetna om det värde ett riktigt snyggt badrum kan ha för en fastighetsägare. Därför är vi alltid noggranna med att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar. 

Vill du också ha en förstklassig badrumsrenovering i Timrå till ett bra pris? Kontakta oss redan idag, eller fyll i ett av kontaktformulären på sidan så hör vi av oss inom kort för att boka in ett hembesök!

Boka ett gratis hembesök för din badrumsrenovering i Timrå!

Vi på Luxzio Kakel Design hjälper dig som behöver hjälp med högkvalitativ kakel- och plattsättning samt komplett badrumsrenovering i Timrå. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort för ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning och offertlämning!

Så här säger våra kunder om oss!

Bland vår största stolthet på företaget är vår enastående kundnöjdhet. Nedan är tre utdrag från våra kundrecensioner. Läs fler recensioner här: Luxzio Kakel Design kundrecensioner
Recension från Olle
Väl genomfört arbete. Cleant och snyggt hela vägen från bemötande till mitt sköna nya badrum. Allt i tid enligt planen.En självklarhet att ha Luxzio hemma hos sig. Märktes knappt av... Förutom nu när jag kan njuta av att stå i duschen! Rekommenderas starkt!
Olle
Recension från Johanna Hassberg
Vi anlitade Luxzio för att klinkra golv och väggar i badrum samt en golvyta i köket. Wayne och hans kollegor var superproffsiga och gjorde jobbet i tid och utan anmärkning. Väldigt professionellt och vänligt bemötande dessutom. Vi återkommer!
Johanna Hassberg
Recension från Stefan S
Mycket proffsigt utfört, sorterade plattorna för att få ett bra mönster i golvet. Tack Wayne
Stefan S