Välkommen att kontakta oss på Luxzio Kakel Design

Välkommen att kontakta oss på Luxzio Kakel Design

Har du frågor om plattsättning och badrumsrenovering, eller vill du veta mer om vårt badrumsföretag i Timrå? Hör av dig till oss - vi hjälper dig gladeligen!

En badrumsrenovering är enstor, men värdefull investering för din fastighet och hemtrivsel. Vi på Luxzio Kakel Design har renoverat badrum i Timrå med omnejd under flera års tid och våra kunder har under denna tid gjort oss medvetna om det värde ett riktigt snyggt badrum kan ha för en fastighetsägare. Därför är vi på Luxzio Kakel Design alltid noggranna med att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar. Detta speglas bland annat i antalet fina recensioner vi mottar från våra kunder. Patrik P är en av de kunderna och han skriver så här om oss:

"Överträffade alla förväntningar. Resultatet blev grymt bra! Andra gången vi anlitat dom och definitivt inte sista! Rekommenderas starkt!"
-Patrik P

Vill du också ha en förstklassig badrumsrenovering i Timrå till ett bra pris? Kontakta oss redan idag, eller fyll i ett av kontaktformulären på sidan så hör vi av oss inom kort för att boka in ett hembesök!

Boka ett gratis hembesök med offertlämning för din badrumsrenovering i Timrå!

Vi på Luxzio Kakel Design hjälper dig som behöver hjälp med högkvalitativ kakel- och plattsättning samt komplett badrumsrenovering i Timrå. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort för ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning och offertlämning!

Så här säger våra kunder om oss!

Bland vår största stolthet på företaget är vår enastående kundnöjdhet. Nedan är tre utdrag från våra kundrecensioner. Läs fler recensioner här: Luxzio Kakel Design kundrecensioner
M
Anlitade denna firma för mitt nybyggda badrum. Luxzio kakel design gjorde tätskikt flytspacklade golv med fall, kaklade väggar och satte klinkergolv. Rekommenderas starkt, blev bra bemött direkt från början med offert pris och genomgång inför arbetet. Kom alltid enligt utlovat och utförde ett mycket bra jobb.
Magnus J
O
Väl genomfört arbete. Cleant och snyggt hela vägen från bemötande till mitt sköna nya badrum. Allt i tid enligt planen. En självklarhet att ha Luxzio hemma hos sig. Märktes knappt av... Förutom nu när jag kan njuta av att stå i duschen! Rekommenderas starkt!
Olle G
P
Överträffade alla förväntningar. Resultatet blev grymt bra! Andra gången vi anlitat dom och definitivt inte sista! Rekommenderas starkt!
Patrik P