Tips när man ska renovera badrummet i Timrå

Näst efter köket är badrummet den plats i bostaden som flest väljer att renovera. Alla vill ha ett rent och snyggt badrum där de kan koppla av med ett uppfriskande bad eller en dusch. Det vill man helst göra i en kliniskt ren miljö. Luxzio Kakel Design kan hjälpa dig med fräscha och snygga resultat för din badrumsrenovering i Timrå.

Är det dags att renovera badrummet kan du finna några tips här som hjälper dig att lyckas med din renovering. Att renovera ett badrum kräver en god kunskap om både material och om hur arbetet ska utföras så att det inte senare uppstår fuktskador. Luxzio Kakel Design är ett badrumsföretag i Timrå som är specialister på att renovera badrum och hjälper gladeligen dig med ditt projekt.

Planera ditt badrum

När du ska renovera ditt badrum är det bra att du planerar hur du vill att slutresultatet ska bli och vilken inredning du vill ha. Att renovera ett badrum kostar en del, vilket beror på bland annat att det krävs speciellt material för att skydda badrummets ytor mot vatten och fukt. Vill man ha ett exklusivt badrum med dyrare vitvaror och material, går kostnaderna också upp. Därtill så kommer valet av inredning att påverka slutpriset för renoveringen. Därför bör du alltid lägga upp en budget för din badrumsrenovering så att du enklare kan se vad du kommer att få råd att göra. Vi på Luxzio Kakel Design hjälper dig med budgetering och kan erbjuda många goda lösningar för badrumsrenovering i Timrå som är anpassade efter din budget.

Renovera badrum själv

En vanlig fråga som brukar dyka upp då någon ska renovera ett badrum är om det går att utföra arbetet själv. Svaret på den frågan är ja, du kan delvis renovera ditt badrum själv. Att renovera ett badrum är dock ett av de svårare arbetena inom byggbranschen. Om du är påläst, händig och noggrann kan du göra en del av arbetet med renoveringen själv. Det finns dock vissa saker som du behöver anlita hantverkare för som exempelvis att dra in nya vattenledningar och avlopp och för elarbeten.

 

Vi på Luxzio Kakel Design rekommenderar alla att ta den trygga vägen och anlita en certifierad hantverkare. En utbildad och certifierad hantverkare har den kunskap som krävs för att utföra ett korrekt våtrumsarbete, vilket också innebär att ditt badrum håller längre samt att försäkringar gäller i större omfattning.

Anlita hantverkare för att renovera badrum i Timrå

När du ska anlita en hantverkare för att renovera badrum ska du alltid anlita hantverkare som är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen. Då vet du att de hantverkarna har den kunskap som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt sätt men också vet vilket material som ska användas.

 

Du är välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera hur du vill ha din badrumsrenovering utförd. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din badrumsrenovering i Timrå. Vi har utbildade och certifierade hantverkare som kan utföra ett flertal olika tjänster relaterat till renovering av våtrum med mera.

Boka ett gratis hembesök för din badrumsrenovering i Timrå!

Vi på Luxzio Kakel Design hjälper dig som behöver hjälp med högkvalitativ kakel- och plattsättning samt komplett badrumsrenovering i Timrå. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort för ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning och offertlämning!