Luxzio Kakel Design - det trygga valet av badrumsföretag i Timrå

Luxzio Kakel Design - det trygga valet av badrumsföretag i Timrå

Vi på Luxzio Kakel Design har certifierade yrkeshantverkare som utför plattsättning, kakel- och klinkersrenovering och badrumsrenovering i Timrå!

Vårt badrumsföretag i Timrå är måna om att våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss. Därför har alla våra hantverkare säkra och gedigna utbildningar, behörighet genom BKR och är auktoriserade genom GVK.

Alla rörmokare vi samarbetar med har Säker Vatten Auktorisation - ett värdefullt kvalitetssignum inom VVS. Vi har även 10 års garanti för tätskiktet vid kakelsättning, lämnar våtrumsintyg vid badrumsrenovering och har ansvarsförsäkring. På så sätt kan du vara trygg i att ditt badrum är fackmannamässigt tillverkat eller renoverat och att det håller långt in i framtiden.

Vi håller vad vi lovar

När du anlitar oss för din plattsättning eller badrumsrenovering i Timrå, är vi tydliga med vad vi kommer att leverera och håller även det löftet. Vi lämnar dessutom en tidsgaranti på arbetet. På så sätt kan du känna dig säker på att renoveringen av ditt badrum inte pågår längre än den tid vi anger i planeringsstadiet. Du slipper långa fördröjningar som ofta uppstår med oseriösa aktörer eller när man anlitar flera olika företag för samma projekt och vi kan med stolthet ge ditt badrum ett rejält lyft.

När du ska renovera ditt badrum i Timrå och är ute efter hållbar kvalitet till ett bra pris, är vi på Luxzio Kakel Design det självklara valet för dig. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig från start till slut!

Boka ett gratis hembesök för din badrumsrenovering i Timrå!

Vi på Luxzio Kakel Design hjälper dig som behöver hjälp med högkvalitativ kakel- och plattsättning samt komplett badrumsrenovering i Timrå. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort för ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning och offertlämning!

Boka ett gratis hembesök för din badrumsrenovering i Timrå!

Boka gratis hembesök