Vad är det för pris för badrumsrenovering i Timrå?

När du ska renovera ditt badrum i Timrå är det bra om du först planerar hur du vill inreda badrummet så att du får kontroll över hur stor budget du behöver för din badrumsrenovering. Luxzio Kakel Design är ett badrumsföretag i Timrå som är experter på att renovera badrum och kan erbjuda dig professionellt utfört arbete till konkurrenskraftiga priser.

Badrummet är ett av de dyraste rummen i en bostad att renovera vilket till viss del beror på att ett badrum kräver godkänt våtrumsmaterial och certifierade hantverkare. Till detta kommer priset att påverkas av vilken vägg- och golvbeklädnad du vill ha och framför allt vilken inredning som ska sättas in i badrummet. Dock är det tacksamt att utföra en badrumsrenovering, eftersom ett välkonstruerat och snyggt badrum kan öka värdet på din fastighet markant.

Anlita hantverkare för att renovera badrum i Timrå

När du ska totalrenovera ett badrum behöver du flera olika tjänster som utförs av en snickare, plattsättare, elektriker och en rörmokare. Du kan anlita varje hantverkare för sig, en så kallad delad entreprenad, eller så kan du anlita vårt badrumsföretag i Timrå som kan tillhandahålla certifierade hantverkare för alla arbetsmoment. Fördelen med att anlita ett företag som har alla de certifierade hantverkare som behövs är att du som beställare slipper ha kontakt med flera olika personer. Dessutom slipper du problemen med att koordinera arbetena för flera olika företag, vilket kan ge upphov till fördröjningar.

Kostnad för en badrumsrenovering i Timrå

Varje badrum är unikt precis som varje beställares önskemål så bästa sättet att få ett korrekt pris för din badrumsrenovering är att begära in en offert från oss för din Badrumsrenovering i Timrå.

Boka kostnadsfritt möte och begär offert

Luxzio Kakel Design har certifierade hantverkare som är experter på badrumsrenoveringar. Du kan kontakta oss för att boka ett hembesök och därefter erhålla en offert. Du kan också kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering.