Vad kostar en badrumsrenovering i Timrå?

När du ska renovera ditt badrum i Timrå är det bra om du först planerar hur du vill inreda badrummet så att du får kontroll över hur stor budget du behöver för renoveringen. Luxzio Kakel Design är ett badrumsföretag i Timrå som är experter på att renovera badrum och kan erbjuda dig professionellt utfört arbete till konkurrenskraftiga priser.

Badrummet är ett av de dyraste rummen i en bostad att renovera vilket till viss del beror på att ett badrum kräver godkänt våtrumsmaterial och certifierade hantverkare. Till detta kommer priset att påverkas av vilken vägg- och golvbeklädnad du vill ha och framför allt vilken inredning som ska sättas in i badrummet. Dock är det tacksamt att utföra en badrumsrenovering, eftersom ett välkonstruerat och snyggt badrum kan öka värdet på din fastighet markant.

Anlita hantverkare för att renovera ditt badrum i Timrå

När du ska totalrenovera ett badrum behöver du flera olika tjänster utförda åt dig av snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare. Du kan anlita varje hantverkare för sig, en så kallad delad entreprenad, eller kan du anlita vårt badrumsföretag i Timrå som kan tillhandahålla certifierade hantverkare för alla arbetsmoment i en totalentreprenad. Fördelen med att anlita ett företag som har hand om alla de certifierade hantverkare som behövs är att du som beställare slipper ha kontakt med flera olika personer. Dessutom slipper du problemen med att koordinera arbetena för flera olika företag, vilket kan ge upphov till fördröjningar.

Kostnad för en badrumsrenovering i Timrå

Varje badrum är unikt precis som varje beställares önskemål. Bästa sättet att få ett korrekt pris för din badrumsrenovering är att lämna in en offertförfrågan för att få en gratis bedömning av ditt projekt från oss för din badrumsrenovering i Timrå.

Boka kostnadsfritt möte och begär offert

Luxzio Kakel Design har certifierade hantverkare som är experter på badrumsrenoveringar. Du kan kontakta oss för att boka ett hembesök och därefter erhålla en offert. Du kan också kontakta oss för att få mer information om oss och hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering.

Boka ett gratis hembesök för din badrumsrenovering i Timrå!

Vi på Luxzio Kakel Design hjälper dig som behöver hjälp med högkvalitativ kakel- och plattsättning samt komplett badrumsrenovering i Timrå. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort för ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning och offertlämning!