Kakel och klinker renovering

Kakel och klinker renovering

När du ska utföra en badrumsrenovering i Timrå, sätta nytt kakel i ett badrum, i köket eller ska lägga klinkergolv i hallen kan du kontakta oss på Luxzio Kakel Design. Vi är experter då det kommer till kakel och klinker renovering och kan åta oss hela totalentreprenader i samband med att du ska renovera ditt badrum i Timrå. Våra medarbetare har alla de certifieringar som krävs för arbete i våtrumsutrymmen samtidigt som vi också lämnar generösa garantier på våra arbeten. Det gör att du kan vara trygg med vårt arbete även efter att vi är klara.

 

Kakel och klinker renovering

När vi utför en badrumsrenovering i Timrå kan du själv välja vilket kakel du vill ha på väggarna och/eller vilka klinkers som du vill att vi ska lägga på ditt golv. Vi kan erbjuda dig allt från vitt standardkakel till mer exklusivt kakel som gör att du själv kan bestämma hur ditt drömbadrum ska se ut. Vi kan också sätta kakel och klinker utomhus om du exempelvis vill ha klinkers på en uteplats eller kakel vid poolen.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

Du kan kontakta oss om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din kakel och klinker renovering. Du kan också använda dig av formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt badrum, diskutera dina önskemål och våra tjänster samt lämna förslag på åtgärder, helt utan några förpliktelser. Efter vårt besök erhåller du en offert med ett fast, konkurrenskraftigt pris för din badrumsrenovering i Timrå. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett gratis hembesök för din badrumsrenovering i Timrå!

Vi på Luxzio Kakel Design hjälper dig som behöver hjälp med högkvalitativ kakel- och plattsättning samt komplett badrumsrenovering i Timrå. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort för ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning och offertlämning!