Plattsättare

Plattsättare

Vi på Luxzio Kakel Design har varit verksamma inom branschen under en lång tid och erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar men verkar också som underleverantörer i samband med nybyggnation eller större renoveringar. Våra plattsättare är yrkesutbildade och innehar alla de certifieringar som krävs för att kunna utföra arbete i våtrumsutrymmen. Tack vare våra plattsättares långa erfarenhet inom området kan vi erbjuda dig kreativa och flexibla lösningar då du ska sätta nytt kakel, klinkers eller utföra en badrumsrenovering i Timrå.

 

Plattsättning och badrumsrenovering i Timrå

Vi kan åta oss hela entreprenaden i samband med att du ska utföra en badrumsrenovering i Timrå. Våra medarbetare innehar de nödvändiga certifieringarna som krävs för att utföra alla arbetsmoment i samband med att du ska renovera badrum i Timrå med omnejd. Våra plattsättare utför inte enbart kakelsättning i badrum utan kan också utföra plattsättning i många andra utrymmen. Bland annat kan vi erbjuda dig plattsättning i kök, tvättstugor, produktionshallar, omklädningsrum, toaletter och i många andra utrymmen där kakel utgör ett bra skydd mot fukt och smuts. Plattsättning kan också ske utomhus som exempelvis vid uteplatser, i samband med att du anlägger en pool eller då du vill lägga klinkers på en altan.

 

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din plattsättning i Timrå. Du kan också boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi kan lyssna på dina önskemål samt lämna tips och råd för din plattsättning. Vi kommer sedan lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt projekt utan några förbindelser från dig.

Boka ett gratis hembesök för din badrumsrenovering i Timrå!

Vi på Luxzio Kakel Design hjälper dig som behöver hjälp med högkvalitativ kakel- och plattsättning samt komplett badrumsrenovering i Timrå. Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort för ett kostnadsfritt hembesök med rådgivning och offertlämning!